Bijzondere drieling geboren in Alabama

Bijzondere drieling geboren in Alabama

Veel ouders schrikken zich te pletter als ze horen dat er een meerling op komst is. De familie Nelson uit Amerika schrok dan ook behoorlijk toen ze hoorden dat ze een drieling verwachtten.  

Amber en Levis Nelson hadden al twee dochters: Lillian (5) en Josey (2). De twee ouders hadden niet verwacht dat er een meerling onderweg was. Het was dan ook even schrikken toen ze bij de echo te horen kregen dat Amber zwanger was van een drieling.

Zware bevalling
Amber’s bevalling liep niet geheel voorspoedig. Ze had gehoopt dat deze op een natuurlijke wijze zou verlopen. Helaas was een keizersnede onvermijdelijk. Hierbij verloor Amber veel bloed en moest ze vechten voor haar leven. Om Amber weer stabiel te krijgen, waren bloedtransfusies en kunstmatige beademing nodig.

Kans van 1 op 200 miljoen.
Na de heftige bevalling kon Amber gelukkig haar drie jongentjes in de armen sluiten en wist ze dat het allemaal de moeite waard was geweest. De artsen in het ziekenhuis waren wel een beetje verbaasd over de baby’s, want ze zagen er identiek uit. De kans op een identieke drieling is namelijk één op 200 miljoen. 

Bron: Viralmundo

Geschreven door: Redactie

Maak je keuze

Nederlands Vlaams ×