Papa maakt droomkamer voor dochter

Papa maakt droomkamer voor dochter

De droom van dit meisje werd werkelijkheid door haar creatieve papa: een feeënboom op haar kamertje!

Voor de verbouwing vond Lia dat er op haar kamer 'niet zoveel te beleven' was. Na het zien van deze foto snappen we dat wel!

Het idee voor haar nieuwe kamer kwam al snel. Een echte feeënboom; dat moest het gaan worden! Na heel wat uurtjes online inspiratie opdoen, ging papa Rob aan de slag met schetsen en sculpturen...

Niets was hem te gek. Voor een paar honderd euro kreeg hij een dag privéles om zelf te leren lassen. "Ik heb zoveel van de instructrice geleerd, het was het geld zeker waard!"

Na veel laswerk was de basis gelegd. Met gaas en een mengsel van cement en papier maché werd vervolgens de boomschors gemaakt.

"Lia was een grote hulp. Ze heeft zelf delen van de boom geverfd. Ook met het schilderen van de muren van haar kamer heeft ze een handje geholpen", vertelt papa Rob fier.

En het resultaat mag er zijn! In de boom kan Lia niet alleen rustig een boekje gaan lezen, ze kan er ook in klimmen en klauteren.

En let ook even op de muren van de kamer!

Eén momentje zal Rob niet snel meer vergeten: "Toen het bijna af was kwam ze naar me toe en sloeg ze haar armen om me heen. "Zo ontzettend bedankt, papa" zei ze. We hebben nog een tijdje geknuffeld, dat was een speciaal momentje voor ons".

Bron: Buzzfeed

Geschreven door: Redactie

Maak je keuze

Nederlands Vlaams ×