Fotoserie: prachtige foto’s van borstvoedende mama’s

Fotoserie: prachtige foto’s van borstvoedende mama’s

Dat borstvoeding geven aan je kindje zeer au naturel is, bewijst deze prachtige fotoserie van de Amerikaanse fotografe Ivette Ivens.

De Amerikaanse fotografe Ivette Ivens stuitte op veel kritiek wanneer ze een foto van haarzelf en haar zoontje, al borstvoedend, plaatste op Facebook. Dat die kritiek van familie en vrienden kwam, vond Ivette ronduit belachelijk. In Amerika wordt hier blijkbaar vaker heftig op gereageerd, noem het preuts...?

Alhoewel België geen Amerika is, merk je hier soms ook kritiek of vreemde blikken wanneer mama's in 'publieke' ruimtes borstvoeding geven aan hun baby. Het is natuurlijk ieder voor zich, maar borstvoeding is en blijft wel iets heel natuurlijks, vergeet dat niet!

De foto's op het internet plaatsen, dat is natuurlijk een volgende stap, maar haar persoonlijke incident bracht Ivette wel op een idee: ze maakte een fotoreeks van mama's die borstvoeding geven aan hun kindjes. Een prachtig en dromerig eindresultaat, zeer au naturel en niks om je voor te schamen, toch?

 

Bron: Ivette Ivens Photography

Geschreven door: Redactie

Maak je keuze

Nederlands Vlaams ×